News Flash:

Mobilizare generala pentru ca Timisoara sa fie desemnata "Capitala Culturala Europeana"

20 Martie 2015
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Asociatia Timisoara - Capitala Culturala Europeana 2021 a organizat o dezbatere cu tema Potentialul industriilor culturale creative in Timisoara si regiune, moderata de Simona Neumann – director executiv al asociatiei, si de Mattijs Maussen – expert cultural, scrie ziuadevest.ro. 
La intalnirea care a avut loc marti 17 martie, au participat reprezentati ai industriilor culturale creative din domenii precum IT, arhitectura, artele spectacolului, arte vizuale, ecologie, publicitate, mestesuguri, design, film, arhitectura. S-au discutat exemple de buna practica din experientele si proiectele proprii ale participantilor si s-au dezbatut modalitatile si mijloacele prin care aceste actiuni pot implica si pot aduce in constiinta cetatenilor rolul semnificativ pe care il au in sustinerea candidaturii orasului in competitia pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii in anul 2021. In urma dezbaterii, o parte din actorii culturali prezenti si-au asumat organizarea unor evenimente culturale care vizeaza actiuni de mobilizare si implicare directa a cetatenilor, in scopul sprijinirii candidaturii orasului in competitia pentru acest titlu. 
„Asociatia Timisoara - Capitala Culturala Europeana multumeste pe aceasta cale tuturor participantilor la dezbatere pentru interesul si implicarea acestora in sprijinirea candidaturii orasului in competitia pentru titlul european”, a subliniat Neuman.

simona neumann mattijs maussen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007088 (s)