News Flash:

Moarte suspecta, in curtea unei case parohiale din Cluj. Preot gasit mort într-o fantana adanca de 10 metri

22 Aprilie 2018
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
politia nu trece

Un preot in varsta de 61 de ani din satul Ghirisu Roman, judetul Cluj, a fost gasit mort intr-o fantana adanca de 10 metri din curtea casei parohiale. Politistii incearca sa afle daca acesta s-a sinucis sau a fost vorba despre o moarte accidentala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Traian Morar,
a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca vor fi audiati membri ai familiei si alti martori din localitate si este asteptat si rezultatul necropsiei.

”Un preot in varsta de 61 de ani din satul Ghirisu Roman, comuna Mociu, a fost gasit decedat, cazut intr-o fantana. Se fac cercetari vizand mai multe aspecte, se asteapta rezultatul necropsiei, sunt audiati membrii familiei si alti martori din localitate. Nu sunt suspiciuni de omor, astfel ca se cerceteaza daca a fost vorba despre o sinucidere sau despre moarte accidentala”, a spus Morar.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, la randul sau, ca fantana in care a fost gasit preotul avea o adancime de 10 metri si se afla in curtea casei parohiale, cadavrul fiind scos de catre un echipaj de pompieri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)