News Flash:

Moarte suspecta in avion! Compania aviatica este in centrul unui nou scandal

26 Aprilie 2017
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
United Airlines se afla intr-o noua criza de imagine, dupa ce cel care era destinat a deveni cel mai mare iepure din lume a murit in timpul unui zbor intre Marea Britanie si SUA, scrie The Telegraph.

Compania aeriana, care s-a confruntat in ultimele saptamani cu o publicitate negativa, dupa ce unul dintre pasagerii ei a fost brutalizat in timp ce era escortat in afara avionului, ar putea sa aiba probleme juridice dupa moartea iepurasului de mare valoare care a decedat in cabina unui Boeing 767.
Masurand 90 de centimetri, Simon ar fi trebuit sa depaseasca dimensiunile tatalui sau Darius, de 1,3 metri, care este detinatorul titlului de cel mai mare iepure din lume.
”Lui Simon i s-a facut un control cu trei ore inainte de a urca in avion si a fost declarat in stare fizica buna”, a declarat pentru The Sun Annette Edwards, crescatoarea iepurelui. 
”S-a intamplat ceva foarte ciudat si vreau sa stiu ce. Am trimis iepuri peste tot in lume si nu s-a intamplat niciodata asa ceva”, a continuat Edwards.
Animalul a fost gasit mort in cusca sa la sosirea pe aeroportul O’Hare, acelasi in care pasagerul David Dao a fost scos din avion intr-un mod brutal, la inceputul acestei luni.
”Ne-am intristat la aflarea vestii”, a declarat un purtator de cuvant al companiei United Airlines, pentru The Mirror.
Bunastarea animalelor care calatoresc cu noi este foarte importanta pentru companie si pentru echipa de la Siguranta Animalelor.
”Suntem in contact permanent cu clientii nostri si am oferit suport si asistenta. Cercetam circumstantele in care s-a petrecut incidentul.”, a continuat acesta.
Potrivit unor date publicate de US Department of Transportation, companiile aeriene din Statele Unite au inregistrat pentru anul 2015 un numar de 35 de decese de animale, doar 14 dintre acestea producandu-se la bordul unor avioane United Airlines. In 2015, compania United Airlines a transportat 97.156 de animale.
Potrivit The Sun, Annette Edwards, fost model a carei iepuri se inchireaza cu 500 de lire, si noul proprietar al lui Simon se gandesc sa intreprinda demersuri legale, dupa acest incident.
Darius, cel care detine recordul Guinness pentru cel mai mare iepure din lume, ii costa pe proprietari 2.400 de lire pe an pentru mancare, iar Alice, mama iepurasului mort, a detinut recordul inainte. Simon ar fi trebuit sa continue traditia familiei. Mediafax.ro

united airlines iepure compania aeriana simon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)