News Flash:

Moarte stupida: un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat cu un covrig

22 Ianuarie 2018
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Victima a fost gasita in stop cardio-respirator de doua echipaje de la Ambulanta. Prin apel la 112, s-a cerut ajutor pentru un pacient cu sincopa.

Un tanar in varsta de 21 de ani care locuia intr-un apartament de pe strada Ciric din Iasi a murit dupa ce s-a inecat cu covrigi. Victima si-a pierdut viata sambata, 20 ianuarie, in cursul dupa-amiezii. Baiatul a fost resuscitat in zadar de doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Iasi.    Primul apel telefonic la 112 s-a inregistrat la ora 13.00, la adresa mentionata de barbatul care a efectuat apelul intervenind, initial, un echipaj cu asistent de la SAJ Iasi. Potrivit reprezentantilor Ambulantei, tanarul a fost gasit in stop cardio-respirator, motiv pentru care echipajul a inceput manevrele de resuscitare. Ulterior, la locul solicitarii a intervenit si un echipaj cu medic de la SAJ Iasi. Ambele echipaje l-au resuscitat pe baiat aproximativ o ora.
„Apelul a fost facut la ora 13.00, pentru un tanar cu sincopa. Echipajul cu asistent l-a gasit pe acesta in stop cardio-respirator si au fost demarate manevrele de resuscitare. Ulterior, a fost solicitat inca un echipaj specializat, cu medic, care a continuat resuscitarea inca 45 de minute, fara rezultat pozitiv. A fost anuntata Politia si Medicina Legala pentru continuare demersurilor care se fac in astfel de cazuri“, a precizat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi. Politistii au fost sesizati sa intervina la apartamentul de pe strada Ciric in jurul orei 14.00. „Un barbat a sesizat serviciul 112 cu privire la faptul ca un tanar in varsta de 21 de ani s-a inecat cu alimente. Victima ar fi mancat, in jurul orei 13.00, un covrig cu care s-ar fi inecat. Politistii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, a aratat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.    Trupul neinsufletit al tanarului a fost transportat la Institutuln de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.   
Adevarul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)