News Flash:

Misha, sotia lui Connect-R a fost de nerecunoscut la concertul Sia

18 August 2016
2442 Vizualizari | 0 Comentarii
connect si misha
Puzderie de vedete la concertul sustinut de Sia in Piata Constitutiei, miercuri seara. Printre cei care au venit sa o asculte pe celebra cantareata se numara sotii Maruta, Cabral si sotia sa, Connect-R, insotit de Misha, Giulia si Lora, impreuna cu Ionut Ghenu.


In ultimul an, Misha si-a schimbat look-ul de mai multe ori, renuntand chiar la parul lung, in favoarea unui look „a la Miley Cyrus”. Asa se face ca sotia lui Connect-R este, astazi, aproape denerecunoscut.


O demonstreaza si aparitia ei la concertul sustinut de Sia, vineri, seara, in Bucuresti. Machiata discret, cu parul prins si o pereche de ochelari cu rame albe, Misha pare mult schimbata. Blonda a stat toata seara langa sotul ei si s-a bucurat de muzica celebrei Sia, care a sustinut pentru prima data un concert in tara noastra.


Sia (40 de ani) a urcat pe scena, in Piata Constitutiei, la ora 21.00 si a avut o aparitie greu de trecut cu vederea, asa cum era de asteptat. Cantareata, pe numele ei real Kate Isobelle Furler, a fost imbracata intr-o rochie alba si a avut chipul acoperit, aceasta fiind, de altfel, o particularitate a show-urilor sale.

Galerie Foto

misha7
connect-r misha look-ul nerecunoscut aparitia prins rame albe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006134 (s)