News Flash:

Mircea Lucescu, decizie pe care nimeni nu o anticipa. Ce echipa va antrena din sezonul viitor

10 Iunie 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea lucescu
Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, marti, ca sezonul care va incepe in aceasta toamna este ultimul pe care il va petrece la formatia din Ucraina.
"Prelungirea cu Sahtior am semnat-o anul trecut, nu acum. Am facut atunci acest lucru pentru a da un semnal jucatorilor, mai ales brazilienilor, sa le arat ca eu cred in echipa, cred in performanta. Anul trecut, la 15 iunie, presedintele mi-a propus sa prelungim contractul si am acceptat. Acum pot spune ca e ultimul an de contract la Sahtior. Nu e in caracterul meu sa abandonez o situatie delicata, nefavorabila pentru marea performanta. Sunt si alte aspecte, mai sunt si obligatiile morale, fata de public, fata de presedinte. Nu pot sa spun daca este ultimul an de antrenorat, vom vedea", a afirmat Lucescu la Dolce Sport.
Tehnicianul roman a spus ca si-ar dori sa-l transfere la Sahtior pe mijlocasul Eric Bicfalvi de la Volin Lutk. "Bicfalvi e foarte bun. Poate juca pe mai multe pozitii. Poate juca la mijloc, dar si in atac si sta foarte bine fizic. Eu mi l-as dori foarte mult la Sahtior. Sa vedem daca se poate. El joaca intr-o zona in care noi avem multi brazilieni tineri. Eu am vorbit cu Bicfalvi, e un baiat foarte inteligent", a precizat Lucescu.
Mircea Lucescu considera ca fundasul stanga Alexandru Vlad (Dnepr Dnepropetrovsk) este mai bun decat jucatorul formatiei PAOK Salonic, Razvan Rat: "E peste nivelul lui Rat, la acest moment. Dar acesti jucatori trebuie urmariti".
Lucescu a declarat ca lui Mirel Radoi nu ii va fi usor la Steaua, considerand ca fotbalistul ar fi trebuit sa inceapa careiera de antrenor la o echipa mai mica. "E greu sa debutezi ca antrenor la o echipa mare. Sunt oameni care pot face asta, altii nu. Radoi trebuie sa aiba multa sustinere. Poate ca pentru el ar fi fost mai simplu sa fie mai intai la o echipa mai mica. La Dinamo Kiev nu e Rebrov antrenor. E un spaniol care conduce totul, iar Rebrov e ca imagine mai mult. Si la Luis Enrique e la fel. Sunt altii cu care se consulta. Nu cred ca Radoi mai putea fi un jucator la nivelul Stelei. Mai ales ca el a stat departe de fotbalul romanesc. Acum ar fi imposibil sa fie antrenor-jucator", a spus tehnicianul roman.
Mircea Lucescu, care va implini 70 de ani in luna iulie, se afla la Sahtior Donetk din 2004. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005059 (s)