News Flash:

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg

25 Mai 2016
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea lucescu
Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului romanesc, a semnat marti un contract valabil pe 2 ani, cu optiune de prelungire pentru inca unul, cu echipa Zenit Sankt Petersburg, grupare care a terminat sezonul pe locul 3 in Rusia.
Mircea Lucescu va primi 4,5 milioane euro pe sezon si va fi ajutat de secundul Alexandru Spiridon, dar si de maseurul Victor Hexan, oamenii care i-au fost alaturi si la Sahtior Donetk. Contractul a fost semnat in prezenta presedintelui Consiliului de Administratie, Aleksey Miller si a presedintelui clubului, Alexandr Dyukov. Zenit ii va pune la dispozitie lui Mircea Lucescu un buget de achizitii de pana la 60 de milioane de euro.
Mircea Lucescu a vizitat stadionul echipei Zenit, dar si noua arena de 68.000 de locuri care va gazdui meciuri de la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal.
Antrenorul roman s-a despartit de Sahtior Donetk dupa 12 ani, timp in care a cucerit nu mai putin de 22 de trofee.
"Negocierile au fost extrem de scurte, mai mult a durat elaborarea contractului. Mircea Lucescu a fost impresionat de stadion si de baza de pregatire. Nu ne asteptam sa vedem asa ceva. Mircea Lucescu nu negociaza, i s-au pus cifre in fata si a acceptat. Contractul a fost semnat dupa ora 23, pe un yacht, a fost ceva magnific. In dreapta se vedea Muzeul Ermitaj. Este un contract 2 plus 1, dar al treilea an nu este conditionat de vreo performanta. Obiectivul celor de la Zenit este sa urce in top 10 al cluburilor din Europa, deci asta inseamna sa castige trofee. Se doreste si o stabilitate in campionatul Rusiei si participarea an de an in grupele Ligii Campionilor.", a declarat Arcadie Zaporojanu pentru postul de televiziune sport.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006052 (s)