News Flash:

Mircea Badea le-a atacat dur pe Delia si Jojo, dupa ce le-a vazut in Piata Victoriei

9 Februarie 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea badea
Mircea Badea rabufnit si si-a exprimat public parerea despre vedetele care au mers in Piata Victoriei si au manifestat impotriva Guvernului.
Mircea Badea a dezbatut in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in ”Gura Presei” subiectul protestelor din Piata Victoriei. Realizatorul TV le-a criticat pe vedetele care au participat la manifestatia impotriva Guvernului.
”Haideti sa vedem ce spunea o celebra acrtita, Maia Morgenstern. Cu toata deferenta, dragostea si respectul pentru cariera doamnei Maia Morgenstern si pentru carisma pe care eu o apreciez a domnului Nicusor Dan, cum ar putea orice om de pe aceasta planeta sa explice in legatura cu abuzul in serviciu celor doi, astfel incat sa si ajunga la domniilor lor. Eu cred ca e imposibil. Absolut imposibil. Pentru noi ceilalti, care suntem alfabetizati, pentru ca totusi nu e vorba de chirurgie pe creier, nu e nici despre fizica cuantica, nu e, e totusi un rahat de text de lege despre abuzul in serviciu. Stiu, refrenul este: corputia, coruptia. Am o veste foarte proasta, nu o sa ajunga, foarte sigur, nici la domnul Nicusor Dan si nici la doamna Maia Morgenstern, abuzul in serviciu nu e infractiune de coruptie. [...] Domnul Nicusor Dan, doamna Morgenstern, Jojo, e greu? E complicat? In sfarsit!
Abuzul in serviciu nu e furt, nu e luare de mita. Astea-s alte infractiuni! Ca nu vrea Nicusor Dan, ca nu vrea Maia MorgensternJojo, ca nu-i place lui Bendeac sau Deliei - abuzul in serviciu va fi modificat. Nu stiu daca de guvernul asta, pentru ca CCR sau Comisia de la Venetia. E foarte simplu, va fi modificat. Dar sa nu vorbim despre asta pentru ca Nicusor Dan e in perfuzii si Maia Morgenstern a plecat sa protesteze din nou. Asa misto e in Piata, te duci sa-ti faci un selfie, luminezi cu lanternuta, azi mai canta si o trupa, maine seara ai din nou program, te duci sa te vezi cu baietii, cu fetele. E misto! Ce rost are sa strice adevarul o treaba asa misto”, a sustinut Mircea Badea.

mircea badea rabufnit nicusor dan maia morgenstern jojo bendeac deliei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005965 (s)