News Flash:

Mircea Badea isi ataca sistematic o colega de trust. Vedeta da replici dure doar pe Facebook

2 Iulie 2015
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
De doua zile, Delia Matache, jurat la emisiunea "X Factor" de la Antena 1, este atacata de Mircea Badea, coleg de trust cu artista, din cauza unor melodii, care s-au bucurat de mare succes.

Prezentatorul TV, in emisiunea sa de la Antena 3, a insinuat initial ca melodia "Da, mama", lansata recent de Delia, ar fi plagiata dupa "Sing For The Moment", interpretata de Eminem.

Miercuri seara, Mircea Badea a continuat in acelasi fel, sustinand ca si piesa "Inimi desenate" a Deliei seamana cu "Kiss the rain", cantata de Billie Myers.

"Dupa ce am pus niste melodii pe post. Am pus si eu o intrebare, nici macar nu am facut o afirmatie si ma pomenesc cu niste reactii foarte dure pe Facebook", a spus Mircea Badea, adaugand ca cineva i-a transmis ca "Diaspora este alaturi de Delia in razboiul cu tine".

"Dumnezeule! Dupa razboiul cu Basescu, am inceput razboiul cu Delia? Nu imi dati vestea asta. Cu Basescu te mai poti pune, dar totusi nu cu Delia", a continuat el. "Dar ce am facut? Am dat niste muzica pe post. Platesc drepturi de autor. Le bag bani in buzunar. Si lu' colega de trust Delia, si lu' colegu' de trust Eminem. Trebuie sa fiu coleg de trust si cu Eminem", a adaugat Badea.

In acelasi timp, pe pagina de Facebook Delia o persoana a comentat ca melodia "Da, mama" ar fi un cover dupa cea a lui Eminem, iar daca lui Mircea Badea artista nu i-a oferit o replica, de data aceasta a reactionat dur.

"Cu un minim de cultura muzicala..ai fi stiut ca 'originalul' este cantat de Aerosmith (Dream on)! Varianta lui Eminem e doar in remake. Piesele sunt in tonalitati diferite...cu linii melodice total diferite...cu metrica diferita.

Totul e diferit si totusi unei urechi neavizate (ca sa nu zic afoane) i se pare ca 'aude' potriveli! Daca eu am ochi verzi si Gigel are ochi verzi inseamna ca suntem aceeasi persoana? Nu!;)))

Pentru mine doua vinuri diferite au acelasi gust! Pentru ca nu ma pricep la vinuri n-am sa simt mari diferente. La fel si perceptia ta asupra unei melodii poate fi eronata..sau superficiala", a comentat Delia.

In incheierea postarii, artista a notat cateva hashtaguri care formeaza mesajul: "Suferim de boala ne pricepem la tot".

da mama delia eminem inimi desenate billie myers
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)