News Flash:

Mircea Badea, amenintat de interlopi

5 Ianuarie 2015
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea badea
Mircea Badea a dezvaluit, joi seara, ca a fost amenintat de mai multi ''interlopi'' si i-a cerut ajutorul chestorului Pavel Abraham.
''Ma ameninta niste interlopi si nu stiu ce sa fac. Au fost deranjati de niste comentarii pe teme sportive pe care le-am facut eu si ei reactioneaza ca interlopii. Problema este ca au doua clase mai putin ca trenul si cand scriu ceva cu 'ne-am', scriu 'neam'. Interlopii ma ameninta prin intermediari sau pe Facebook, ca acum totul e pe online. Si pe mine, si pe familia mea. Asa fac interlopii, ameninta si familia. Exista doua posibilitati: sa ma duc la institutiile statului, cum ar fi Parchetul, sa il ia pe interlop, sa il reeduce, sa invete sa scrie sau sa vorbesc cu niste cetateni din UE, din Bulgaria, care au zis ca si ei vor sa pateasca la fel ca mine? Ce sa fac?'', a intrebat Badea.
''Singura solutie este sa reclamati, sa asteptati vreo doi ani, apoi sa va linistiti. Serios acum, trebuie sa reclamati, nu va faceti singur justitie'', i-a raspuns Pavel Abraham.

mircea badea pavel abraham badea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)