News Flash:

MIRACULOS! Si-a pus frunze de varza pe genunchi si le-a lasat peste noapte! Uite ce i s-a intamplat dupa o luna!

30 Iunie 2016
40637 Vizualizari | 0 Comentarii
varza pe genunchi
Varza ofera foarte multe beneficii pentru sanatate. Numeroase studii au demonstrat ca poate reduce riscul aparitiei bolilor, cum ar fi diabetul sau bolile de inima. Varza este o leguma cu extrem de multe avantaje pentru sanatate, previne bolile, ajuta digestia si vindeca ranile minore.
In afara de faptul ca este folosita in bucatarie in atatea moduri, varza mai prezinta si alte beneficii. Aceasta este o leguma bogata in fitonutrienti si vitamine (A, C si K), antioxidanti naturali care previn aparitia cancerului si a bolilor de inima prin neutralizarea radicalilor liberi.
Varza este un remediu natural de vindecare a ranilor si in combinatie cu alte plante. De exemplu, in combinatie cu macrisul, afine uscate sau flori de musetel este un foarte bun remediu de vindecare a eczemelor.
O femeie s-a folosit de proprietatile anti-inflamatoare ale frunzelor de varza si le-a folosit pentru a se trata de durerile articulare ale genunchiului. Ea a pus frunze calde de varza in jurul genunchiului si apoi l-a invelit in intregime. A lasat sa se raceasca frunzele de varza si apoi si-a infasurat genunchiul cu o punga de plastic. Prin repetarea acestui procedeu femeia a scapat definitiv de durerile de articulatie. Insa acesta este doar unul dintre avantajele verzei. Mai jos va vom prezenta alte cateva beneficii de care cu siguranta nu stiati.
Tratarea Diabetului de Tip 2
Varza incetineste absorbtia de zahar si scade riscul dezvoltarii diabetului. Varza este bogata in fibre si sprijina absorbtia excesului de glucoza.
Reduce riscul bolilor de inima
Frunsele de varza rosie contin antociani, pigmenti solubili in apa care trateaza inflamatiile.
Imbunatateste digestia
Varza este extrem de eficienta mai ales in stare fermentata, kimchi sau varza acra deoarece imbunataeste sistemul digestiv. Varza contine probiotice care stimuleaza absorbtia de vitamine si minerale.
Daca doriti sa scapati de constipatie, incercati sa :
– Mancati cat mai multa varza, atat in stare cruda cat si varza gatita
– Daca suferiti de ulcer, luati capsule de suc de varza
– Daca suferiti de diaree, beti suc de varza intre mese
Va scapa de unghiile incarnate
Frunzele de varza au capacitatea de a absoarbe puroiul din unghiile incarnate. Iata ce trebuie sa faceti:
– Puneti cateva frunze de varza pe zona afectata si apoi acoperiti cu un tifon
– Lasati sa actioneze peste noapte
Calmarea durerii
Frunzele de varza calmeaza durerea si trateaza inflamatiile. Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Missouri, exista o legatura puternica intre continutul de apigenina din varza si proprietatile sale anti-inflamatorii. Prin urmare, compresele cu frunze de varza sunt extrem de eficiente in tratarea durerilor minore.
Asadar, spalati bine frunzele de varza, de preferat varza rosie, aplicati pe zona cu durerea, acoperiti cu un tifon si lasati sa actioneze peste noapte.
Vindecarea ranilor
Spalati cateva frunze de varza si puneti-le la uscat. Taiati-le si puneti-le la incalzit inb cuptorul cu microunde timp de un minut. Apoi, asezati frunzele de varza pe rana si lasati sa actioneze. Frunzele trebuie schimbate la fiecare 4-5 ore.
Editare text: Echipa Dr. Andrei Laslau
Sursa: www.naturalmedicinebox.net

imbunatateste digestia calmarea durerii vindecarea ranilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)