News Flash:

MIRACULOS! Planta care ucide celulele canceroase in 16 ore!

16 August 2016
27517 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinita
Cercetatorii cauta mereu sa gaseasca un leac care sa poata lupta impotriva cancerului si iata ca au reusit. Aceasta planta-minune se gaseste chiar in Romania si care, potrivit studiului care a fost publicat in „Life Science”, are capacitatea de a distruge pana la 98% din celulele responsabile de dezvoltarea cancerului si asta in doar 16 ore.
Iata planta care ucide celulele canceroase in 16 ore
Planta despre care este vorba se numeste pelinita (Artemisia annua) sau pelin dulce, dupa cum mai este cunoscuta, reusind sa distuga aproape in totalitate celulele canceroase daca este combinata cu fierul, efecte adverse neexistand.
Substanta activa din aceasta planta, artemisinina, se pare ca a fost utilizata in trecut ca un tratament impotriva malariei.
Fierul reuseste sa fie acumulat de celulele canceroase prin intermediul receptorilor de transferina care le ajuta pe acestea in procesul de separare celulara. Chiar si celulele normale au astfel de receptori, insa cele canceroase sunt vizate de combinatia fierului cu aceasta substanta activa pe care o are planta.
Se pare ca exista deja numeroase experimente care au fost realizate si care dovedesc ca aceasta combinatie de fier cu artemisinina poate combate cancerul.
Planta a fost testata pe 55 de tipuri de cancer
Aceasta substanta activa, artemisinina, a fost izolata pentru prima oara in 1972 de catre doi savanti de origine chineza, Henry Lai si Narendra Singh de la Universitatea din Washington, si a fost folosita pentru a combate malaria pe perioada Razboiului din Vietnam. Artemisinina este recunoscuta pentru capacitatea de a trata malaria si este eficienta in lupta contra tulpinilor de Plasmodium, care detin o puternica rezistenta impotriva medicamentelor.
Fiind testata pe 55 de tipuri de celule de origine canceroasa, a reiesit faptul ca planta a avut efecte pozitive asupra tratarii leucemiei, cancerului de colon, cancerului la rinichi, cancerului la pancreas, cancerului de piele, cancerului la san, la prostata si trateaza chiar si tumorile cerebrale.

pelinita substanta activa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)