News Flash:

MIRACULOS! Cum a scapat aceasta femeie de cancer doar cu un remediu naturist

6 Mai 2016
7240 Vizualizari | 0 Comentarii
suc celulita
Aceasta este povestea lui Ann Cameron, o femeie care a fost diagnosticata cucancer de colon in stadiul patru, maladia raspandindu-se si catre plamani. Ea a refuzat chimioterapia, iar medicul oncolog i-a spus ca radiatiile nu o vor ajuta prea mult.
Un singur compus - numit falcarinol - distruge celulele canceroase si apare in mod natural in morcovi, aceste banale legume pw care le ai mereu in bucatarie. Ann Cameron s-a informat in acest sens si a reusit sa scape de aceasta boala crunta folosindu-se de morcovi, fara chimioterapie, radiatii sau alte modificari dietetice drastice.
Femeia a inceput sa stoarca aproximativ 2 kilograme de morcovi zilnic, din care prepara aproximativ un litru de suc de morcovi. Dupa o perioada de opt saptamani, Ann a mers la medic, care a ramas socat, constatand ca tumorile s-au redus, iar cancerul s-a oprit din evolutie. Ann a continuat sa bea suc de morcovi. Dupa alte sase luni, tumorile au continuat sa scada in dimensiune, iar patru luni mai tarziu nu mai exista nici un semn de cancer. Falcalinolul este unul dintre numeroasele elemente din morcovi care detin proprietati anti-cancer. 

ann cameron plamani chimioterapia radiatiile falcarinol morcovi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004629 (s)