News Flash:

MIRACOL! Planta care ucide cancerul in 40 de zile

13 Martie 2016
169814 Vizualizari | 1 Comentarii
planta de cancer
Tot mai multi oameni sunt interesati sa gaseasca o cale naturala de a invinge cancerul, mai degraba decat sa se bazeze pe ceea ce poate oferi medicina conventionala. Tratamentele clasice anti-cancer, desi mult imbunatatite, inca graviteaza in jurul combinatiei chirurgie-chimioterapie, care vine cu serie de riscuri si efecte secundare nedorite.

Putin cunoscuta si cu un nume bizar, planta numita de chinezi Lei teng gong - "Tunetul vitei lui Dumnezeu", denumirea latineasca (Tripterygium wilfordii) poate fi o solutie terapeutica alternativa in lupta cu cancerul, aceasta planda dovedindu-se a fi extrem de eficienta impotriva acestei cumplite maladii.

Occidentalii nu sunt familiarizati cu aceasta planta, insa in China, este folosita de secole pentru tratarea multor boli, inclusiv boli cronice grave, cum ar fi artrita reumatoida. Cu toate acestea, acum ea este mai bine cunoscuta ca un potential remediu pentru cancer, dupa ce un studiu american a constatat ca extractul din Lei teng gong poate ucide celulele canceroase in 40 de zile si, mai mult decat atat, tumorile nu se mai rafac, adica previne recidiva

Un studiu preliminar realizat de cercetatorii de la Universitatea din Minnesota pe soareci de laborator cu cancer pancreatic, a demonstrat ca rozatoarele care au fost tratate cu extracte din aceasta planta nu au mai avut nicio urma de celule canceroase dupa 40 de zile. "Aceast medicament este absolut incredibil. Poate ucide celulele tumorii canceroase", a declarat dr. Ashok Saluja, autorul-principal al studiului.

Ceea ce face aceasta planta cu adevarat miraculoasa este substanta numita triptolide, o substanta despre care se stia ca ajuta mult in lupta cu cancerul.

Si alte plante s-au dovedit eficiente in lupta cu cancerul, sa amintim doar de ghimbir sau turmeric si cu toate acestea, companiile farmaceutice nu s-au grabit sa le exploateze potentialul.  Cand cancerul este atat de larg raspandit, iar aceste companii fac profituri uriase din medicamentele utilizate in chimioterapie, nu e de mirare de ce plantele sau alte remedii naturale impotriva cancerului nu sunt popularizate mai mult. 

tripterygium wilfordii artrita reumatoida previne recidiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

RODICA  | #4026
cred ca am una in curte, as vrea sa stiu creste si la noi sau ma insel
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007023 (s)