News Flash:

MIRACOL! Licoarea care reduce colesterolul si previne cancerul

8 Octombrie 2015
3234 Vizualizari | 0 Comentarii
sirop ghimbir
Studiile arata ca persoanele care consuma in mod regulat aceasta bautura reduc considerabil riscul de aparitie a cancerului, caci ingredientul cheie are proprietatea de a incetini dezvoltarea celulelor canceroase. Pe langa acest lucru, bautura-minune reduce colesterolul si contribuie din plin la desfundarea vaselor de sange. Acest lucru diminueaza enorm riscul de a face atac de cord.

Aceasta bautura incredibila are importante proprietati antiiflamatorii si astfle reduce inflamatiile si durerie articulare sau de orice alt tip. Continutul bogat in antioxidanti stimuleaza circulatia sangelui si faciliteaza eliminarea tuturor impuritatilor din organism. Persoanele care beau aceasta simpla bautura sufera mai putin din pricina durerilor si se simt mult mai in forma.
Este nevoie de doar doua ingrediente extrem de simple, dar eficiente pentru a prepara licoarea minune. Ghimbirul este ingredientul cheie, care contine numerosi nutrienti importanti pentur organism si pentru buna functionare a acestuia. Curata doua bucati de ghimbir de marime medie si taie-le in cubulete. Pune-le apoi intr-un blender si adauga 300 ml de apa. Daca esti de parere ca gustul este prea intepator poti adauga putin zahar. Totusi, nu este recomandat sa faci asta, daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile acestui suc.
Ghimbirul stimuleaza digestia si imbunatateste modul in care sistemul digestiv functioneaza. Aceasta bautura te va ajuta sa scapi de numeroase probleme de digestie cum ar fi balonarea, arsurile, indigestia sau constipatia. Durerile de stomac se vor diminua sau chiar vor disparea, deoarece sucul preparat curata toate impuritatile. Pe langa acest lucru, sucul de ghimbir este un remediu excelent pentru raceala si gripa. Consuma-l ori de cate ori ai parte de simptomele unei raceli si vei vedea ca ele dispar ca prin minune.
Atentie! Aceasta bautura este un remediu naturist, adjuvant in toate afectiunile enumerate mai sus. Pentru un tratament complet adresati-va medicului!

ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)