News Flash:

MIRACOL la Cluj! Doi copii care au cazut de la etaj au reusit sa supravietuiasca

4 August 2016
974 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Doi copii, unul in varsta de trei ani si celalalt de 4 ani, din Dej, judetul Cluj, au cazut, miercuri, de la etajul al treilea, respectiv de la primul nivel al blocurilor in care locuiesc, dar au scapat cu viata, caderea fiind atenuata de crengile copacilor si de iarba.
Directorul medical al UPU Cluj-Napoca, Calin Lazar, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca ambii copii sunt bine si li se fac investigatii medicale.
”Prima a fost internata la noi o fetita de 3 ani din Dej, care a cazut de la etajul al treilea al unui bloc. Are suspiciune de fractura de bazin si este internata la sectia de Chirurgie unde i se fac investigatii medicale. In rest nu are nimic cranian, a avut noroc. Ulterior, a fost internat un baietel de 4 ani, tot din Dej, care a cazut de la etajul 1 al unui alt bloc, acesta prezentand un hematom peri orbital. Si el a cazut pe iarba. I se fac investigatii craniene, computer-tomograf. Dar ambii sunt bine. Fetita ramane internata, iar in functie de rezultate vedem daca va ramane internat si baietelul”, a spus Lazar.
Reprezentantii Ambulantei Dej care au intervenit, miercuri, in cazul fetitei de trei ani, au declarat ca in momentul in care echipa de interventie a ajuns la locul accidentului, aceasta era constienta.
”Un echipaj de urgenta a avut o interventie in cazul unei fetite in varsta de 3 ani care a cazut de la etajul trei al unui bloc din Dej. Copilul fusese luat de parinti de jos, unde cazuse, si dus in apartament. Era constient cand parintii au ajuns la el si doar plangea, cazatura fiind atenuata de crengile copacilor. Cand a ajuns echipajul la fetita, aceasta era constienta si nu prezenta leziuni semnificative. A fost, totusi, evaluata si transportata la UPU Cluj-Napoca, pentru investigatii suplimentare”, au spus sursele citate.
Din primele informatii a reiesit ca fetita se urcase pe o canapea si ar fi cazut de acolo pe geam.
In ceea ce priveste baietelul de 4 ani, acesta s-ar fi urcat pe un scaun si ar fi cazut pe geamul de la bucataria apartamentului de la etajul intai al blocului in care locuieste.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006979 (s)