News Flash:

Combinatia delicioasa si extrem de sanatoasa care iti vindeca organismul de mai multe boli

10 Februarie 2016
171689 Vizualizari | 0 Comentarii
leac bun3
Combinatia de fata contine mierenuci si scortisoara si este o veritabila minune. Reteta este extrem de simpla si eficienta va fi in ceea ce priveste consolidarea sistemului imunitar si in tratamentul diverselor boli. Pentru a o prepara aveti nevoie de: 

- 100 de grame de miez de nuca 

- 300 de grame de miere 

- 2 lingurite de scortisoara 

Zdrobiti foarte bine miezul de nuca si amestecati-l cu mierea si scortisoara pana cand amestecul se omogenizeaza. 

Pentru imunitate : consumati 1 lingurita pe zi pe o perioada cat mai lunga 

Pentru inflamatiile vezicii urinare : diluati 2 lingurite din acest preparat la un pahar de apa calduta. Consumati cate un pahar pe zi timp de 7 zile 

Pentru prevenirea si tratamentul bolilor de inima : o lingurita dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare (3-4 luni pe an) 
Pentru stimularea memoriei : consumati 3 lingurite pe zi, dimineata, la pranz si seara (se recomanda in special in perioada de examene) 

Pentru scaderea colesterolului : consumati 4-5 lingurite pe zi, asciate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, si in maxim 1 luna, nivelul colesterolului va reveni la normal. 

Pentru tratamentul gastritei si ulcerului : consumati o lingurita dimineata pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile. (sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu)

miere nuci scortisoara minune boli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006110 (s)