News Flash:

MINUNE! Dupa doua zile de la incetarea ninsorii, traficul rutier a fost reluat pe Autostrada A2 si A4

9 Ianuarie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada zapada2
Autostrada A2 (Bucuresti – Constanta), precum si Autostrada A4 (Constanta – Ovidiu) au fost redeschise in dimineata zilei de luni, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor (MT).
Update 12:00 Autostrada A2 (Bucuresti – Constanta), precum si Autostrada A4 (Constanta – Ovidiu) au fost redeschise in dimineata zilei de luni
„Pe aceste drumuri, operatiunile de deszapezire au fost finalizate, iar tratamentele cu materiale antiderapante la partea carosabila au fost administrate. Pe aceste drumuri, traficul se desfasoara controlat, in coloana, sub supravegherea Politiei Rutiere”, precizeaza MT.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informeaza participantii la trafic ca a fost deschisa circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22C, Cernavoda – Basarabi, km 0+000 – km42+400 si DN 3, Basarabi – Constanta, km 244+000 – km261+200.
De asemenea, incepand cu ora 11:00, pe DN 3, intre localitatile Ostrov si Basarabi, km 128+800 – km242+800, este permisa circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, transmite CNAIR.
Update 11:00 Din cauza zapezii si a viscolului, ramane inchisa autostrada A4 Ovidiu – Agigea
Pe DN 3 Ostrov – Murfatlar, circulatia a fost reluata cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.
Traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gara – Constanta al autostrazii Soarelui. Se circula in conditii de iarna iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se desfasura sub supravegherea unui echipaj de politie rutiera.
Update 09:45 Traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gara - Constanta al Autostrazii Soarelui.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, luni, ca traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu - Gara - Constanta al autostrazii Soarelui.
"Se circula in conditii de iarna iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfasura sub supravegherea unui echipaj de politie rutiera", se spune in comunicatul Centrului.
"Le recomandam participantilor la trafic, ca inaintea plecarii in calatorie, sa se intereseze in privinta starii traseului ales, precum si despre conditiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitata. In acest scop poate fi apelat numarul de telefon al Comandamentului Central de Iarna: 021/9360", se mai arata in document.
Update ora 07:30 Doua tronsoane de autostrada, A2 Bucuresti – Constanta (tronsonul Lehliu-Gara – Constanta), si A4 Ovidiu - Agigea si DN 3 Ostrov - Basarabi sunt inchise, luni, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.
De asemenea, in judetul Constanta, pe DN 3 Basarabi - Constanta si DN 22C Cernavoda - Basarabi se inregistreaza restrictie de tonaj.
In plus, circulatia trenurilor continua sa fie afectata de vreme. Trenurile circula cu viteza redusa din cauza gerului. Informatii despre mersul trenurilor se pot obtine pe www.cfr.ro.
Update ora 7:00 Traficul rutier a fost reluat pe  DN 15D Piatra-Neamt – Roman(judetul Neamt) incepand cu ora 06.30. 
Trei segmente de drumuri nationale sunt inchise: in judetul Constanta DN 3 Ostrov - Murfatlar; DN 3C; in judetul Tulcea, DN 22D Horia - Atmagea - intersectie cu DN22A. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)