News Flash:

Minivacanta de Sfanta Maria: Gradul de ocupare in statiunile de pe Valea Prahovei depaseste 80%. Unde se mai gasesc locuri de cazare

1 August 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
Statiunea Predeal 13 748x430
Gradul de ocupare in statiunile Sinaia, Azuga si Busteni depaseste 80%, cu ocazia minivacantei de Sfanta Maria, potrivit Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APTP). Tarifele pornesc de la 300 lei/persoana pentru patru nopti de cazare la o pensiune de 4 stele.
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova arata ca, in minivacanta de 15 august, Prahova este una din destinatiile preferate de romani.
Astfel, in statiunile Sinaia, Azuga si Busteni gradul de ocupare este de peste 80%, anumite unitati de cazare fiind deja rezervate in totalitate.
Locuri de cazare mai pot fi gasite, insa, atat pe Valea Prahovei, cat si in statiuni precum Breaza sau Campina, unde gradul de ocupare este de peste 50%.
Tarifele pentru aceasta perioada pornesc de la 300 lei/persoana pentru patru nopti de cazare la o pensiune de 4 stele si ajung pana la 1.000 lei/persoana pentru patru nopti de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.
”Astfel, Prahova ramane o destinatie de succes pentru romanii care aleg sa isi petreaca aici vacantele, inregistrandu-se in prima jumatate a acestui an o crestere usoara de peste 2% a turistilor in judet”, sustine APTP.
Guvernul a stabilit pe 20 iulie ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, pentru a face legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare.
Romanii au 14 zile libere in 2017, stabilite pentru sarbatori publice sau religioase, cu doua zile mai mult fata de anul trecut, dintre care trei pica in weekend. Mediafax.ro

sinaia azuga busteni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006293 (s)