News Flash:

Ministrul Sanatatii despre copiii cu SHU din Arges: "Toti sunt mai bine". Dar pentru cei care-au murit cine raspunde?

26 Februarie 2016
299 Vizualizari | 0 Comentarii
cadariu2
Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri ca toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna.


"Sunt bine copiii. Toti copiii sunt mai bine. Cel care ramasese pe Terapie intensiva am inteles ca va ajunge pe sectie", a spus ministrul, dupa vizita efectuata la Spitalul "Marie Curie". 


Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, s-a deplasat vineri dimineata din nou la Spitalul "Marie Curie" pentru a se interesa de starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. 


El preciza joi, intr-o conferinta de presa, ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges — o tulpina de E-coli. 


ORA 8.29 Ministrul Sanatatii se afla la Spitalul 'Marie Curie' 


Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, s-a deplasat vineri dimineata din nou la Spitalul "Marie Curie" pentru a se interesa de starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. 


El declara joi, intr-o conferinta de presa, ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges — o tulpina de E-coli. 


"Dupa intalnirea cu specialistii de la Centrul European de Control al Bolilor, va putem spune faptul ca s-au identificat cauzele imbolnavirii, respectiv o tulpina de E-coli si specialistii vor detalia acest lucru", a spus demnitarul. 


Achimas-Cadariu a amintit totodata ca se deruleaza o ancheta a Corpului de control al Ministerului Sanatatii la DSP Arges, care are termen de finalizare data de 4 martie. 


"La finalizarea acesteia vom dispune toate masurile legale care se impun", a afirmat reprezentantul MS. 


AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1064 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025685 (s)