News Flash:

Ministrul Justitiei Tudorel Toader amana din nou decizia in scandalul de la DNA

16 Februarie 2018
843 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3

Presedintia a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa la ora 20.15 la Palatul Cotroceni. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca va prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea DNA, DIICOT si a Ministerului Public, urmand ca saptamana urmatoare, joi, sa prezinte public concluziile privind activitatea DNA.
"Inainte de a accepta demnitatea de ministru al Justitiei, am discutat cu liderii coalitiei de guvernare. Am primit garantii de neimplicare a factorului politic in activitatea ministerului, in deciziile pe care le voi lua ca ministru al Justitiei, ceea ce s-a respectat si se respecta si in prezent. Voi prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul Ministerul Public, DIICOT, DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligatie a Ministrului Justitiei. Distinct de raportul pe care il voi prezenta in Parlament, saptamana urmatoare, in cursul zilei de joi, la o ora pe care o voi anunta in timp util, voi face o informare de presa in care voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a fost chemat de urgenta din Japonia, de premierul Viorica Dancila, dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari cu procurori ai DNA, unii dintre ei fiind acuzati de fostul deputat Vlad Cosma de masluirea unor documente.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, miercuri seara, ca nu a avut o discutie cu ministrul Justitiei privind inregistrarile aparute in ultima perioada, in care procurorii DNA sunt acuzati de trucarea unor probe.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005944 (s)