News Flash:

Ministrul Justitiei, reactie la cei care critica OUG privind interceptarile: Putem combate terorismul intr-un mod amatoristic?

14 Martie 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca pruna
Ministrul Justitiei Raluca Pruna a declarat referitor la criticile aduse OUG privind interceptarile, ca avand in vedere contextul international, Romania nu poate combate terorismul "intr-un mod amatoristic".
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna prezenta, luni, la bilantul Parchetului General a declarat referitor la OUG privind interceptarile ca "toate aceste critici, cum ca am reinfiintat directia securitatii sunt complet nefondate".
"Invit pe toata lumea care critica OUG, sa se uite la ultimele atentate teroriste si sa se intrebe daca noi putem combate terorismul intr-un mod amatoristic. Agenda internationala si nationala, pentru ca suntem in UE, face in asa fel incat sa fi fost decizia mea ca ministru, fara niciun fel de regret" a mai spus Raluca Pruna.
In contextul international, cu referire la atacurile teroriste din Franta care au avut loc in noiembrie 2015 , aceasta a mai spus ca "aveau dreputuri si cei de pe bulevardul Voltaire care au fost impuscati in cap in timp ce beau o cafea".
Totodata, ministrul a declarat ca atributia de cercetare penala a SRI consta "exclusiv in punerea in executare a mandatului de supraveghere tehnica" si ca "urmariea penala e inclusiv a procurorilor in care nimeni nu poate face nimic, nici politistul judiciar, daca procurorul nu ii cere".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003870 (s)