News Flash:

Ministrul Justitiei este asteptat sa sesizeze Inspectia Judiciara cu privire la Augustin Lazar. Acesta refuza sa remită o copie a dosarului privind alegerile din 2009

16 August 2017
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca miercuri va sesiza Inspectia Judiciara (IJ) referitor la refuzul procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, de a remite Comisiei parlamentare de ancheta o copie a dosarului privind alegerile din 2009.
„Este de presupus faptul ca procurorul general isi cunoaste atributiile de serviciu! Miercuri voi sesiza Inspectia Judiciara in legatura si cu acest refuz”, a declarat, vineri, pentru agentia de presa MEDIAFAX, Tudorel Toader.
Referitor la solicitarea Comisie de ancheta, procurorul general Augustin Lazar a explicat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca institutia pe care o conduce respecta Constitutia si legile.
„Ministerul Public isi desfasoara activitatea respectand strict principiul constitutional al legalitatii, iar in calitate de procuror general nu doresc sa polemizez cu nimeni si nici sa comentez actiunile altora”, a spus, pentru MEDIAFAX, Augustin Lazar.

tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)