News Flash:

Ministrul Educatiei, mesaj la deschiderea anului scolar: Nevoia de cunoastere este una vitala

10 Septembrie 2018
894 Vizualizari | 0 Comentarii
valentin popa educatie

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia deschiderii noului an scolar, precizand ca nevoie de cunoastere este vitala "in zilele pe care le traim", de aceea exista o precupare crescuta pentru a a asigura sanse egale la educatie tuturor copiilor din Romania, anunta MEN.
"Anul scolar 2018-2019 incepe intr-o zi care ne duce cu gandul la simbolul succesului in invatamant. Ziua de azi coincide cu nota 10 din catalog pe care sper sa o obtina fiecare elev care trece astazi pragul scolii. Cadrelor didactice le urez succes in misiunea lor de a fi calauze pe drumul cunoasterii. Scoala incepe anul acesta cu 124 de dascali care au obtinut nota 10 la examenul de titularizare, ei alaturandu-se multor altor profesori de 10 care activeaza deja in sistem. Vreau sa-i felicit pe toti pentru performanta si daruirea de care au dat dovada si sa le multumesc tuturor angajatilor din invatamant pentru efortul pe care il depun, zi de zi, in conturarea unui sistem educational de calitate! Nevoia de cunoastere este una vitala in zilele pe care le traim si, de aceea, suntem profund preocupati sa asiguram sanse egale la educatie tuturor copiilor din Romania", a transmis ministrul Valentin Popa, potrivit unui comunicat de presa al Ministerul Educatiei Nationale (MEN) remis, luni MEDIAFAX.

Acesta le-a urat parintilor "spor in tot ce vor face si bucurii din partea voastra, a elevilor, astfel incat rolul lor in lume sa fie unul nobil, conectat, prin voi, la Romania de maine".

Ministrul a facut o trecere in revista a masurile luate de minister inaintea inceperii noului an scolar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005361 (s)