News Flash:

Ministrul Educatiei, la Timisoara. Ce mesaj le-a transmis directorilor de scoli

13 Februarie 2015
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin cimpeanu
Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a sosit, vineri, la Timisoara. Ministrul a participat la o intalnire cu directorii de scoli si inspectorii in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, iar apoi, in cursul zilei, el va face o vizita la mai multe scoli care nu au obtinut autorizatia de functionare din judetele Timis si Arad.
Intalnirea cu directorii si inspectorii, de la Universitatea de Vest Timisoara s-a desfasurat cu usile inchise, scrie tion.ro.
„Vorbim si despre concursurile pe care urmeaza sa le dea directorii si inspectorii. Doresc sa vizitez in cursul zilei de astazi (n.r. - vineri) scoli care nu poseda autorizatie de functionare la nivelul judetului Timis si la nivelul judetului Arad. Alte probleme specifice pe care le vom discuta: revizuirea curiculei, despre incadrarea in buget, despre incadrarea in numarul de posturi, despre noul subiect cu metodologia de normare”, a spus ministrul Sorin Cimpeanu, inainte de a intra la intalnirea cu cadrele didactice.
De asemenea, ministrul Educatiei a tinuta sa laude managementul scolilor din judetul Timis.
„Este necesara o revizuire a modului de normare acolo unde populatia scolara este in crestere. In Timis nu exista depasirea numarului de posturi, nici depasiri de buget, la nivelul judetului Timis este realizat un bun management al inspectoratului scolar”, a precizat Cimpeanu.
Cimpenau nu a specificat, insa, scolile pe care le va vizita in cursul zile de vineri.

arad cimpeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)