News Flash:

Ministrul de Interne are discutii cu premierul Viorica Dancila la Guvern

3 Septembrie 2018
764 Vizualizari | 0 Comentarii
viorica dancila carmen dan lucian sova huiduiti 293397

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila.
Discutiile dintre Viorica Dancila si Carmen Dan au loc, potrivit unor surse politice, in contextul situatiei tensionate din CExN al PSD de sambata, de la Neptun, cand Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne. Premierul a discutat luni dimineata si cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale.

Ministrul Petre Daea a ajuns la Palatul Victoria in jurul orei 10.00.

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata seara, dupa sedinta CEx PSD de la Neptun, referitor la acuzatiile primarului Capitalei Gabriela Firea la adresa ministrului Carmen Dan, ca atunci cand faci acuzatii ele trebuie sa se bazeze pe probe.


"Sunt pareri diferite care sunt normale, nu putem gandi toti acelasi lucru. Referitor la gestionarea crizei, nu vreau sa apar pe cineva, dar cand acuzam pe cineva sa facem pe probe concludente. Nu pot sa spun ca minte cineva, eu am colaborat bine cu doamna primar si i-am acordat tot sprijinul pe care mi l-a solicitat", a declarat Viorica Dancila, dupa sedinta CEx de la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sambata demisia ministrului Carmen Dan pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democrati au dat un vot negativ.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007332 (s)