News Flash:

Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 promit un nou spital de Arsi

12 August 2016
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
spital de arsi2
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu si primarul Sectorului 1 din Bucuresti, Dan Tudorache, au anuntat in cadrul unei conferinte de presa comuna ca vor fi initiate demersurile necesare pentru ca in urmatorii ani, in Capitala sa fie construit un nou spital de Arsi.
In urma unei intalniri avuta la Primaria Sectorului 1 cu edilul Dan Tudorache, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca vor fi realizate investitii comune pentru construirea unei noi unitati medicale de specialitate, care sa inlocuiasca actualul Spital de Arsuri, iar cat timp va fi proiectata noua cladire, administratia locala va investi in igienizarea si modernizarea sectiei de Terapie Intensiva a actualului spital.
,,Avem nevoie de un nou spital de Arsi. Orice lucrare am face acum, este o solutie temporara. Trebuie sa lucram inspre un nou spital de Arsi. Un alt spital este insa un proiect pe termen mediu, pe care o sa incepem sa il discutam in saptamanile care urmeaza. In acest moment, am vorbit despre sectia de Terapie Intensiva (n.r. a Spitalului de Arsuri), o lucrare mai ampla in cadrul sectiei de terapie intensiva inseamna o aducere a acesteia cat mai aproape de standardele internationale”, a declarat ministrul Sanatatii.
Primarul Sectorului 1 a anuntat ca urmeaza sa fie formata o comisie de specialitate care sa stabileasca ce investitii sunt necesare in actuala sectie de Terapie Intensiva a Spitalului de Arsuri, care vor fi finantate integral din bugetul local, iar, in viitor, in colaborare cu Ministerul Sanatatii se vor demara si lucrarile la primul spital de stat, construit dupa 1990 in Romania.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006003 (s)