News Flash:

Ministerul Fondurilor Europene: Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri, functionala de la 1 ianuarie 2014

14 Septembrie 2014
579 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) raspunde afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind utilizarea fondurilor europene pentru a reduce somajul in randu tinerilor, precizand ca schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala in Romania de la 1 ianuarie 2014.
”Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala in Romania de la data de 1 ianuarie 2014. Masurile sunt finantate momentan din bugetul asigurarilor sociale si din bugetul de stat, sumele cheltuite urmand a fi decontate de Comisia Europeana dupa ce aproba Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020. Deci, nu exista nicio intarziere in implementarea acestei scheme in Romania” , se arata intr-un comunicat al MFE remis, duminica, agentiei MEDIAFAX.
Ministerul Fondurilor Europene precizeaza ca a transmis Comisiei Europene versiunea oficiala a acestui program in data de 6 august si ca si alte state membre UE au optat sa finanteze din buget masurile aferente Initiativei Locuri de Munca pentru Tineri, urmand sa le deconteze ulterior din Fondul Social European deoarece nu au inca programele operationale aprobate de CE.
Schema se finanteaza prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020, program pentru care Ministerul Fondurilor Europene este autoritate de management, iar Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice este responsabil cu implementarea efectiva. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046741 (s)