News Flash:

Minibuzele electrice, gata sa iasa la strada!

19 Septembrie 2015
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
minibusuri electrice 1
Ati vazut vreo masinuta turistica pe strazile Timisoarei? Ele circula, ne asigura primarul Nicolae Robu, care sustine ca au fost rezolvate problemele cu inmatricularea si minibuzele pot fi inchiriate de la RATT. Reprezentantii RATT nu au anuntat pana acum ca masinutele turistice circula prin Timisoara.
„Circula si in acord cu solicitarile. Daca doriti sa circulati cu ele, adresati-va RATT si puteti face o promenada fara nicio problema. Avem trasee prin oras. In momentul in care s-au schimbat setarile si aceste masini au ajuns apte sa circule pana la viteza de 50 de kilometri pe ora, in acel moment am anuntat ca ele pot fi folosite. Nu sunt curse regulate, dar pot fi folosite pentru anumite trasee. Un traseu este ceva de genul: din zona Catedralei, pe bulevardul Parvan, prin subpasajul Michelangelo, pe la Pestalozzi, inapoi la Michelangelo, traversarea podului Michelangelo, pe bulevardul Bratianu, pana in zona Miu, inapoi spre Michelangelo, inspre Banca Nationala, la Bastion”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Asadar, marea atractie a Timisoarei o reprezinta… pasajul Michelangelo. Edilul sef sustine totusi ca minibuzele au circulat prin Timisoara, chiar de ziua orasului, cand invitatii de peste hotare s-au plimbat cu ele.
„Traseele se pot face in functie de cerintele clientilor si de cum se apreciaza de catre RATT ca poate fi folosit. S-au folosit pentru oaspeti veniti la Timisoara de ziua orasului. Ele sunt apte de a circula pe drumurile publice. Tariful se stabileste in functie de traseu”, a mai spus Robu.

masinuta turistica timisoarei reprezentantii ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006253 (s)