News Flash:

Mii de parinti vor sa o dea jos de pe Youtube! Toate fetele vor sa arate ca ea, desi pare o adolescenta normala, e INCREDIBIL cum arata de la gat in jos

26 Mai 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugenia Cooney

Eugenia Cooney este celebra pe Youtube datorita influentei negative pe care o are asupra tuturor celor 900.000 de tineri abonati la canalul ei.
Zece mii de parinti au s-au adunat si au semnat o petitie pe care mai apoi au trimis-o managerului Youtube. În ea cer suspendarea contului fetei fiindca ea are un corp mult prea slab si a devenit din cauza popularitatii crescute a canalului ei, un model foarte negativ pentru adolescente.

Iata ce au scris parintii in petitie: ,,Poate nu o face intentionat, dar imaginile cu trupul ei excesiv de slab au impact periculos asupra fetelor care sufera de anorexie sau de alte tulburari alimentare”.
Cooney este o subponderala cronica, iar fanii ei, pe care ii influenteaza zilnic, au intre 12 si 21 de ani – o grupa extrem de vulnerabila la mesaje care se refera la aspectul fizic, acest lucru in timp ce tânara neaga ca ar suferi de anorexie.
Erin Hillard, coordonatorul unui studiu despre problemele alimentare la Universitatea Notre Dame, a declarat: ,,Nu putem nega faptul ca adolescentii incearca sa imite celebritatile de pe YouTube, fie ca aceasta este sau nu intentia acestora”.
Tu cum crezi ca arata Eugenia?

Galerie Foto

Eugenia_Cooney1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)