News Flash:

Mii de oameni au venit sa aduca omagii pentru Regele Mihai, la Palatul Regal. Printre ei, fostul principe Nicolae

14 Decembrie 2017
795 Vizualizari | 0 Comentarii
regele2

Peste 1.500 de romani, admiratori ai Regelui Mihai, au trecut, joi, pana la ora 12.00, prin Sala Tronului a Palatului Regal din Bucuresti, pentru a-i aduce un ultim omagiu suveranului roman. Alte 1.500 de persoane erau asezate la coada de langa palat. Si fostul principe Nicolae a mers la Palat.
Fostul principe Nicolae a mers, joi, la Palatul Regal, unde a stat de vorba cu oamenii din multime. Nicolae a refuzat sa faca declaratii presei.

"Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost bunicul meu intotdeauna", i-a spus Nicolae unui barbat.

Oamenii care asteptau la rand pentru a ajunge la catafalcul Regelui i-au transmis mai multe mesaje de sustinere lui Nicolae, unii povestindu-i cum l-au cunoscut pe Regele Mihai.


Fostul principe a fost insotit de logodnica lui.

„Stiu foarte multe lucruri frumoase despe Regele Mihai de la mama si de la bunicii mei, care sunt monarhisti convinsi. Am invatat de la ei ca Regele Mihai, dar si inaintasii lui, au facut lucruri foarte bune pentru Romania, iar eu am venit azi din respect pentru Casa Regala”, spune Andrei Mihalache, in varsta de 18 ani.

„Am venit sa-mi iau ramas bun de la regele nostru. De asemenea, am venit sa-i recunosc statutul de rege si sa-i aduc tot respectul cuvenit”, sustine Ana Melescanu, in varsta de 30 de ani.

„Foarte multa vreme ni s-a ascuns adevarata istorie, chiar si dupa Revolutie. Eu am venit azi aici in semn de respect fata de tot ce a facut Casa Regala pentru Romania. Sunt dezamagita de cei care ne conduc acum, pentru ca nu se vor ridica niciodata la nivelul regelui”, spune si Cristina, 31 de ani.

Mii de oameni, omagii pentru Regele Mihai


De miercuri seara si pana joi la orele pranzului, potrivit reprezentantilor Crucea Rosie, peste 1.000 de persoane au solicitat ceai cald si apa, in fata palatului fiind montat un cort al Crucii Rosii de unde oamenii pot solicita apa si ceai.

Toti cei care vor sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Majestatii Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal joi, pana la ora 22.00, dar si vineri, 15 decembrie 2017, intre ora 08.00 si ora 22.00, potrivit programului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)