News Flash:

Mii de elevi din Timis incep astazi simularile la Evaluarea Nationala

22 Februarie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
evaluare 1
Elevii de clasa a opta dau luni prima proba de verificare pentru examenul de Evaluare Nationala pe care-l vor sustine la finalul anului scolar. 

Prima proba a simularii Evaluarii Nationale, care se va desfasura luni, este cea de Limba Romana, urmata de Matematica, in 23 februarie, apoi cea de Limba si Literatura Materna. In jur de 5.200 de elevi sunt inscrisi in clasa a opta, in acest an scolar, in judetul Timis, conform Inspectoratului Scolar. Proba de simulare a Evaluarii Nationale se va desfasura in fiecare unitate scolara in parte.
Calendarul simularii Evaluarii Nationale:
22 februarie 2016: Limba si literatura romana
23 februarie 2016: Matematica
24 februarie 2016: Limba si literatura materna (pentru elevii apartinand minoritatilor nationale care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna)
Rezultatele obtinute de elevi vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii si la nivelul consiliului profesoral. In urma acestor analize, fiecare scoala urmeaza sa adopte masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006469 (s)