News Flash:

Mihnea Motoc: "In ultimii zece ani Mapn a folosit produse Hexi Pharma, produsele fiind scoase acum din uz"

18 Mai 2016
1056 Vizualizari | 3 Comentarii
mihnea motoc
Ministrul Apararii Nationale Mihnea Motoc a declarat, miercuri, ca ministerul a folosit produse Hexi Pharma timp de zece ani, in momentul de fata produsele fiind scoase din uz, iar in teatrele de operatii din Afganistan, se folosesc dezinfectanti imprumutati de la partenerii americani.
Ministrul Apararii Nationale Mihnea Motoc a declarat, miercuri, ca aramta a folosit produse Hexi Pharma in ultimii zece ani.
"Produsele au fost scoase din uz, imediat dupa ce au aparut semnalarile, nu s-a pus problema niciun moment ca dezinfectarea sa se faca cu spirt cum s-a vazut in unele locuri ci s-a trecut la produse alternative", a mai spus ministrul Motoc.
Totodata, acesta sustine ca in teatrele de operatii in momentul de fata se folosec dezinfectanti de la partenerii americani.
"Mai multe proceduri au fost initiate in teatrele de operatii, asemenea masuri au fost avute in vedere de comandatii din Afganistan de pilda unele chiar cu sprijinul partenerului american, de inlocuire foarte rapida a dezinfectantilor de acolo", sustine Motoc.
"Partenerii americani ne-au pus la dispozitie substante dezinfectante cu titlu temporar pana ce vom putea reface stocul, fie prin noi achizitii, fie prin dirijarea produselor spre acele locuri", a mai declarat ministrul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

hydroxychloroquine 200mg  | #51889
candipharm com  | #52800
MorrisLox  | #52902
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)