News Flash:

Mihai Voropchievici va prezinta horoscopul vedic

1 Aprilie 2018
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop mihai voropchievici saptamana 21 27 noiembrie

Mihai Vorpchievici a prezentat in emisiunea „Adevaruri Ascunse” horoscopul vedic. Supranumit si horoscopul intelepciunii, fiecare semn din acest horoscop indian are un echivalent in cel european.

Berbec - Mesha: Nativii din aceasta zodie sunt agitati, agili, competitivi, din acest motiv, aceste calitati conduc la incapatanare si mai mare. Sunt iubitori.

Taur- Vrishaba: Conservatori, romantici, nu-si exteriorizeaza sentimentele, sunt prietenosi lu muncitori. Cand sunt calcati pe coada, nu accepta. Au iesiri de furie.

Gemeni - Mithuna: Maestrii comunicarii, chef de viata molipsitor. Au multi prieteni. Traiesc inconjurat de tot ce e bun. Vor distractii.

Rac - Karkata: Famlisti convinsi, traditionalisti, cu mare respect pentru obiceiuri vechi. Sunt conservatori, au un bun echilibru, sunt mai de nezdruncinat. Fideli partenerilor de munca sau de viata.

Leu - Simha: Sunt ambitionisi, cuceritori, dominatori, destul de luptatori. Inspira pe cei din jur. Dar sunt si abili in a-si pastra independenta.

Fecioara - Kanya: Constiinciosi, inteligenti, pot face totul cu tendinta de a fi perfectionisti. Sunt emapatici si sensibili. Au protectie divina.

Balanta - Tula: echilibru, inteligenti, cantaresc totul inainte de a trece la o actiune, carismatici, caractere creative si cuceresc indiferent de situatie.

Scorpion - Vrischika: Au tact, analiza profunda, care nu iarta greselile. Sunt la fel de rai ca Taurii, sunt binevoitori, sunt foarte atrasi de mistere, de necunoscut.

Sagetator - Dhanus: Credinciosi, buni la suflet, sunt pozitivi, idealurile inalte, se indragostesc mai greu dar definitiv. Sunt plini de demnitate.

Capricorn -Makara: Sunt bine ancorati in realitate, pragmatici, in dragoste sunt sensibili, nu cheltuiesc foarte multi bani. In casa nu le lipseste nimic.

Varsator - Kumbha: Creativi, generosi, au o buna comunicare, dar sunt idealisti, puternici, cuceresc atentia prin dedicarea pe care o ofera.

Pesti - Meena: Sensibili, iubitori, foarte buni prieteni, pe umarul lor poate plange oricine. Empatici.


mihai vorpchievici leu fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005130 (s)