News Flash:

Mihai Nistor va boxa in meciul Europa - Cuba

21 Noiembrie 2017
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai nistor2

Pugilistul roman Mihai Nistor va boxa in meciul Europa - Cuba, care va avea loc pe 22 noiembrie la Praga, a anuntat un comunicat al Federatiei Romane de Box. 

Pe 22 Noiembrie, in Palatul Lucerna din Praga, cea mai buna echipa de box a lumii, Cuba, va infrunta din nou Europa. Dupa mai bine de 30 de ani de la prima confruntare, desfasurata tot in Cehia, spectatorii vor vedea cei mai buni boxeri ai Europei impotriva Cubei. 

Cubanezii, care la ultima editie a Campionatului Mondial au castigat 5 din cele 10 titluri mondiale, au trimis la Praga nume mari ca Erislandy Savon, Julio La Cruz Peraza, Lazaro Alvarez Estrada, Roniel Iglesias, Arlen Lopez sau Javier Ibanez Diaz. 

Din selectionata Europei va face parte si romanul Mihai Nistor, campionul mondial al diviziei profesioniste a federatiei mondiale de amatori, AIBA Pro Boxing. Nistor a fost ales de organizatori sa reprezinte batranul continent la +91 kg. Desi a fost calificat la ultima editie a CM, Nistor nu a putut boxa, fiind accidentat. La ultimul turneu international, el a castigat finala prin KO. 

Confruntarea Yoandy Toirac Ortega (Cuba) - Mihai Nistor (Europa) va fi meciul vedeta al galei ce are in program 7 meciuri AOB si mai multe dispute de fete. Nistor a plecat luni dimineata spre Praga, insotit de antrenorul Virgil Fasie. 

"Cubanezii nu m-au speriat niciodata. Daca va amintiti, la Centura de Aur din 2013 am invins un cubanez. Sunt convins ca voi face un meci bun si ca voi invinge. Ma simt in forma", a spus la plecare Mihai Nistor. 

Presedintele FR Box, Vasile Citea, a spus: "Ma bucur ca Romania are un reprezentant la acest inedit meci Europa - Cuba, lucru care reconfirma valoarea boxului nostru. Cred ca Mihai va face la Praga o buna propaganda boxului olimpic." 
AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005440 (s)