News Flash:

Mihaela Radulescu, umilita de Felix Baumgartner?

11 Decembrie 2014
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Zvonurile cum ca Mihaela Radulescu ar forma un cuplu cu austriacul Felix Baumgartner au facut rapid inconjurul lumii. Lantul de iubire s-a rupt, insa, dupa ce in presa austriaca au aparut informatii cum ca Felix Baumgartner este la un pas de nunta cu fosta logodnica.

Despre Mihaela Radulescu agentia foto Getty a scris ca ar fi intr-o relatie cu amatorul de sporturi extreme Felix Baumgartner, cel care a sarit spectaculos, acum doi ani, din stratosfera. Tot presa a prezentat povestea de dragoste dintre sportiv si gimnasta austriaca Nicole Oetl. Femeia care a stat alaturi de el din anul 2006 si cu care se visa in fata altarului. In ciuda zvonurilor cum ca ar forma un cuplu cu Mihaela Radulescu, Felix pare ca nu a renuntat la Nicole, ba mai mult decat atat, se pare, s-a hotarat sa o faca doamna Baumgartner. Presa tabloida din Austria a publicat un articol in care surse din anturajul celor doi au povestit ca in urma cu trei zile cei doi au fost la cumparaturi de...verighete. Discret din fire, sportivul nu a vrut sa comenteze despre zvonurile aparute, lasand loc de interpretari. "Nu vreau sa comentez nimic despre viata mea personala", a declarat Felix Baumgartner, pentru revista People&Life, scrie spynews.ro.

Aceeasi publicatie scrie ca cei doi au fost intr-un magazin de bijuterii de lux, de unde si-au achizitionat inelele care vor simboliza legamantul pe viata. Oare Mihaela Radulescu stie despre planurile de viitor ale barbatului pe care il admira atat de mult?

mihaela radulescu logodnica spectaculos stratosfera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008049 (s)