News Flash:

Mihaela Radulescu a fost data la o parte pentru Miss Ungaria! Uite pe cine a ales Felix

2 Decembrie 2014
1878 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela cu felix
Cu doua zile in urma, Mihaela Radulescu a facut prima referire la o presupusarelatie a ei cu Felix. „Am vrut doar sa va linistesc – si Superman asta mananca tot omleta dimineata, ca noi, restul... Buna dimineata! O zi frumoasa va doresc, in care sa nu va luati atat de tare in serios!”, a scris Mihaela pe contul ei deFacebook, langa o fotografie cu Baumgartner executand celebrul sau salt din stratosfera. 

La un moment dat, printre zecile de comentarii de felicitare, s-a strecurat si unul ceva mai critic. Prietenul virtual o avertiza pe Mihaela pe un ton civilizat, in limba engleza, ca Felix Baumgartner si-a petrecut weekendul alaturi de iubita lui,Alexandra Kocsis, fosta Miss Earth Ungaria.
Felix a postat pe contul lui de Facebook cateva imagini de la eveniment, iar una dintre ele este cu... Alexandra Kocsis. Tanara se afla in public si parea ca savureaza fiecare gest al austriacului. Mai mult, pe contul de Instagram al Alexandrei apare postata tot din acest weekend o fotografie in care unguroaica apare alaturi de octogenarul Joseph Kittinger, scrie wowbiz.ro.

Galerie Foto


mihaela radulescu relatie felix facebook fotografie alexandra kocsis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005705 (s)