News Flash:

Mihaela Moraru Iorga face dezvaluiri, dupa audierea de la CSM

6 Iulie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
laura codruta kovesi
Procurorul Mihaela Moraru Iorga a reclamat, la finalul audierilor de la Consiliul Superior al Magistraturii, presiunile la care a fost supusa in ultima perioada, la DNA, si a aratat ca singura ei greseala a fost aceea ca „nu am plecat din institutie atunci cand am simtit ca nu mai sunt dorita”.
Mihaela Moraru Iorga a pus la indoiala inregistrarea care a aparut in spatiul public cu sefa DNA, in timp ce isi cearta subordonatii.
„Nu am auzit-o pe doamna procuror sef sa spuna decapati, cred ca mi-ar fi ramas in minte daca auzeam cuvantul asta. (...) Nu stiu daca inregistrarea este sau nu adevarata”, a spus ea.
”Nu am auzit-o pe Kovesi acolo umblam sau nu in vreun dosar. Tot ce am avut de spus am spus Inspectiei Judiciare si ce mai am de spus o sa spun acolo sau la CSM. (...) Nu mi-am facut o analiza a activitatii mele. Eu am respectat drepturile tuturor persoanelor. Verificati daca au fost plangeri asupra mea pe drepturile omului sau orice. Relatia mea cu Kovesi a fost una institutionala. Mi-am respectat seful. Nu am fost prieteni”, a spus Iorga. 
Intrebata daca va pleca la Bacau dupa acest scandal, Mihaela Moraru Iorga a declarat: „Nu stiu daca voi pleca la Bacau sau in alta parte. Inca nu mi s-a adus nimic la cunostiinta", a spus Iorga.
Mihaela Moraru Iorga a precizat ca va urma toate procedurile legale pentru anularea ordinului prin care a fost revocata din DNA, si anume, va ataca decizia in instanta de contencios administrativ. 
"Nu pot sa va spun eu cum este afectat fiecare procuror din Directia Nationala Anticoruptie. Cu siguranta cu totii sunt afectati. Suntem afectati ca au aparut acele inregistrari. Practic, aceasta institutie a fost aruncata in acest scandal public. Dar, in acelasi timp, nu poti sa nu iti faci apararea atunci cand esti lovit si cand se ridica suspiciuni cu privire la probitatea ta profesionala in mod nedrept", a adaugat ea.
Procurorii Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus au fost audiati miercuri la Inspectia Judiciara, dupa ce au fost revocati din DNA, in urma unei decizii luate de LauraKovesi

mihaela moraru doru tulus laura kovesi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004989 (s)