News Flash:

Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Wozniacki, in primul tur al Australian Open

15 Ianuarie 2018
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
buzarnescu

Mihaela Buzarnescu, locul 44 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, de Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, in primul tur al Australian Open.
Mihaela Buzarnescu a jucat curajos in meciul cu a doua favorita a turneului, riscant chiar, uneori fara a fi necesar acest lucru. Romanca a cautat unghiuri deschise, mingi lungi si schimbari bruste de directie, a venit la fileu, insa a alternat momentele exceptionale cu cele in care a fost nesigura, neinspirata si a gresit foarte mult. Wozniacki a raspuns cu un bun serviciu, cu un jocul ei de regularitate din spatele terenului, din care a contraatacat cu mingi direct castigatoare. 

Wozniacki a condus cu 2-0, dupa un break la start, dar Buzarnescu a revenit si a egalat. A urmat o perioada de sase ghemuri, in care jucatoarea romana a "disparut" din meci, iar adversara ei a pus repede 6-2 pe tabela, dupa 30 de minute de joc, si 2-0 in setul secund.

La acest scor, Buzarnescu a gasit cele mai bune lovituri si a intors la 3-2, cu doua break-uri castigate. Insa din nou jocul sportivei romane s-a stins, iar daneza a dominat disputa prin mobilitate si precizie, impunandu-se cu 6-3, dupa 71 de minute de la start.

A fost pentru a doua oara cand Buzarnescu a jucat la un Grand Slam cu Wozniacki, din tot atatea participari pe tabloul principal al unui "major". Daneza a invins-o pe romanca si anul trecut, la US Open, in primul tur, cu 6-1, 7-5.

Mihalea Buzarnescu va primi un cec de 50.000 de dolari australieni (32.500 de euro) si 10 puncte WTA.

Dupa ce s-au incheiat evolutiile romanilor din prima zi a Australian Open, bliantul este de o victorie, Irina Begu, cu Ekaterina Makarova, si trei esecuri, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

Marti, vor intra in concurs alte trei romance. Simona Halep, locul I WTA, o va intalni, dupa ora 05.30, pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card, in primul tur al Australian Open.

Acest meci este al treilea al zilei de marti, pe arena principala de la Melbourne Park, Rod Laver. Ziua va fi deschisa, la ora 02.00, cu partida dintre sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 6 WTA, si Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 80 WTA, urmat de un meci de pe tabloul masculin, dintre germanul Alexander Zverev, locul 4 ATP, si italianul Thomas Fabbiano, locul 72 ATP.

Pe terenul 3, Ana Bogdan, locul 107 WTA, va evolua, in ultimul meci al zilei de marti, cu Kristina Mladenovic (Franta), locul 11 WTA si cap de serie numarul 11. Inaintea acestei partide, de la ora 02.00, se vor disputa pe aceasta arena un meci de simplu feminin si doua de simplu masculin.

Tot marti, Sorana Cirstea, locul 37 WTA, va evolua cu Zarina Dias (Kazahstan), locul 60 WTA. Aceasta intalnire este a doua pe terenul 19, dupa meciul masculin dintre Adrian Mannarino (Franta), locul 28 ATP, si Matteo Berrettini (Italia), locul 130 ATP, care incepe la 02.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006129 (s)