News Flash:

Migranti pakistanezi, depistati de politisti la frontiera cu Serbia

18 Octombrie 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Trei cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 17 si 27 de ani, care au intrat ilegal in Romania prin zona Moravita, venind din Serbia, au fost depistati de politistii de frontiera timiseni. 
''Politistii de frontiera din Sectorul Moravita au observat, duminica seara, cu ajutorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica, trei persoane care au trecut ilegal frontiera, dinspre Serbia spre Romania, deplasandu-se pe jos, peste camp. Imediat, politistii de frontiera au declansat o actiune specifica, fiind depistati trei barbati care nu vorbeau limba romana, pe care i-au transportat la sediul sectorului pentru cercetari'', anunta un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara remis, luni, AGERPRES. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni pakistanezi si au declarat ca au trecut frontiera cu scopul de a ajunge in Italia, unde se afla rudele lor. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, totodata fiind anuntate si autoritatile sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. 
In ultima luna, circa o suta de migranti din spatiul afro-asiatic, dar si kosovari au incercat sa forteze frontiera de stat a Romaniei pe raza judetului Timis, venind din Serbia si incercand sa ajunga in vestul Europei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006393 (s)