News Flash:

Micul dejun de care trebuie sa te feresti. Ce se intampla daca mananci asa ceva la prima masa a zilei

2 Noiembrie 2015
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
micul dejun2
Un restaurant din Anglia le propune clientilor o provocare: un mic-dejun care are nu mai putin de 8.000 de calorii, adica de patru ori mai mult decat necesarul mediu zilnic.

Numai 20 de persoane au comandat felul de mancare denumit sugestiv “Hibernator”, insa nimeni nu a reusit sa termine ce a primit pe farfurie. 

„Se numeste asa deoarece oricine il mananca trebuie sa hiberneze un an”, a spus bucatarul de la cafeneaua Bear Grills, din Anglia, potrivit Daily Mail. 

Clientii care au curaj sa comande acest fel de mancare primesc un platou cu patru oua prajite, o omleta cu branza, opt carnati, opt felii de bacon, patru negrese, patru gofre, patru felii de paine prajite, patru portii de budinca, doua de fasole, doua rosii, ciuperci, cartofi prajiti si doua pahare de milkshake. Cei care accepta provocarea culinara trebuie sa aiba peste 18 ani, sa semneze o declaratie pe proprie raspundere si sa plateasca 33 de dolari. 

Numai cei care vor reusi sa termine toata mancarea vor primi un premiu de 162 de dolari si vor avea un fel de mancare care le va purta numele. Yahoo News.ro

mic-dejun cafeneaua bear grills
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)