News Flash:

Metoda sigura prin care poti cuceri o femeie

20 Iulie 2015
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
dragoste2
Femeile au o inclinatie genetica spre un anumit tip de barbati. Ele vor sa fie mereu pe langa cei cu simtul umorului, sustin cercetatorii de la Universitatea Stanford.

Acestia au tras concluzia ca femeile prezinta o activitate cerebrala mai mare decat cea a barbatilor atunci cand exista o situatie amuzanta, scrie ziare.com care citeaza inquisitr.com. Ei sunt de parere ca rolul barbatilor este de a da nastere umorului, iar femeile trebuie sa il aprecieze.

Expertii au scanat creierul unui numar de 22 de subiecti de sexe diferite cu varsta intre 6 si 13 ani, in timp ce ei urmareau videoclipuri cu continut amuzant. Creierul feminin a reactionat mai productiv in fata umorului, se arata in studiul aparut in revista "Social Neuroscience". Acesta este motivul pentru care femeile isi aleg cu predilectie parteneri cu simtul umorului.

Aici este implicat si mecanismul recompensei din partea creierului, acesta fiind un argument in plus in favoarea celor care stiu ce inseamna o gluma buna pentru o femeie. Specialistii sustin ca acest studiu arata pentru prima data ca intre sexe exista diferente in ceea ce priveste aprecierea umorului. Ei adauga faptul ca diferenta constatata de ei intre barbati si femei a evoluat in timp, ea nefiind invatata. 

inclinatie genetica barbati simtul umorului activitate cerebrala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)