News Flash:

Mesajul transmis de Preafericitul Daniel Regelui Mihai

3 Martie 2016
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
PF Daniel2
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis, joi, un mesaj de sustinere pentru Regele Mihai, dupa ce Casa Regala a Romaniei a anuntat ca regele se retrage din viata publica din cauza problemelor de sanatate.
"Am aflat cu ingrijorare de agravarea starii de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, personalitate–simbol a istoriei poporului roman si a demnitatii nationale. De aceea, ne rugam lui Dumnezeu, doctorul sufletelor si al trupurilor, sa-i aline suferinta si sa-i daruiasca sanatate", a transmis Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
"In acelasi timp, indemnam pe toti cei care pretuiesc personalitatea Majestatii Sale sa inalte rugaciuni, impreuna cu familia regala, pentru insanatosirea sa", a indemnat Patriarhul Daniel.
Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat, miercuri, ca regele se va retrage din viata publica., pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata. Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicala sunt: “carcinomepidermoid metastazant”si “leucemie cronica”.
Regele a transmis urmatorul mesaj: "In ultimele saptamani am primit vestea unui serios diagnostic medical. Sunt sigur ca fiica mea Margareta va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continuie menirea si sa prezinte sfatul sau custodelului coroanei. Consiliul Regal ramane la dispozitia custodelui coroanei".

regele mihai casa regala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006193 (s)