News Flash:

Mesajul transmis de ministrul Transporturilor grevistilor de la CFR

22 Martie 2017
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
razvan cuc
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a participat in aceasta dimineata la o teleconferinta organizata de CFR S.A. cu toate regionalele din tara, in contextul protestului spontan al angajatilor din domeniul feroviar. 

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a transmis mesajul ca in proiectele Bugetului de Venituri si Cheltuieli ale CFR S.A. si CFR Calatori sunt prevazute cresteri salariale. Bugetele vor fi aprobate prin Hotarare de Guvern, spun ministrul, iar in acest moment, proiectele se afla pe circuitul de avizare.
"Chiar ieri am cazut de acord cu lideri ai sindicatelor feroviare asupra prevederilor bugetare din Bugetul de Venituri si Cheltuieli. Bugetul urmeaza a fi promovat prin Hotarare de Guvern si mai apoi, masurile impreuna cu majorarile salariale sa se regaseasca in Contractele Colective de Munca ale celor doua companii", a declarat Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor.
CFR SA are inclusa in bugetul companiei pentru anul 2017 o crestere a fondului de salarii cu 22,5%, crestere care se va regasi, in urma negocierilor cu partenerii sociali, in salariile angajatilor.

cfr ministrul transporturilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)