News Flash:

Mesajul primarului Robu catre elevii din judetul Timis, la inceput de an scolar

12 Septembrie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Elevii din Timisoara au revenit la scoala. Unii in cladiri renovate (cu unele lucruri care trebuie sau au fost rezolvate pana la receptia finala, cum ar fi infiltratii de apa la Loga si Calderon), iar altii in vechile cladiri. Cei de la Colegul National C.D. Loga au revenit in cladirea renovata, la fel si cei de la Calderon. Primarul Timisoarei Nicolae Robu a fost la ambele unitati de invatamant la deschiderea de an scolar.
La Colegiul National C.D. Loga deschiderea de an a avut loc la ora 8, in sala festiva. In fata usii erau o inghesuiala de neinchipuit. Traficul prin fata scolii a fost unul acceptabil, neexistand blocaje, desi este prima zi de scoala, scrie tion.ro. Copiii erau lasati de parinti, cu masina, in fata scolii, iar unii si-au etalat cele mai noi tinute.
„Bine ati revenit acasa. O cladire care are 99 de ani si la care zeci si zeci de ani nu s-a mai intervenit. Ne-am asumat sa o ducem la nivelul pe care il merita institutia si cladirea, un monument al Timisoarei. Este o scoala cu care orasul se mandreste si cred ca tara are toate motivele sa se mandreasca. Priceperea si randamentul vostru va putea fi unul mai bun. Veti avea in continuare tot sprijinul si o rog pe doamna directoare sa nu aiba nicio inhibitie, sa vina cu solicitari ca in scoala sa existe tot ce trebuie pentru un invatamant de calitate. Nu o sa putem sa facem aceste lucruri peste noapte, dar nimic din nevoile scolii nu va fi neluat in seama, toate solicitarile vor primi raspuns pozitiv. Iubiti scoala, cladirea aceasta minunata, iubiti orasul si contribuiti si voi, din statutul de copil, la bunul nume al Timisoarei si la ridicarea lui si mai sus de nivelul la care a fost adus de inaintasii nostri”, a spus primarul Timisoarei Nicolae Robu in fata copiilor, profesorilor si parintilor.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007301 (s)