News Flash:

Mesajul medicului Monica Pop, dupa furtuna de miercuri seara: ”Doamna Firea nu e...”

21 Septembrie 2017
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
monica pop
Medicul Monica Pop spune, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca primarul Gabriela Firea a luat niste masuri de preventie in urma avertismentelor meteo, asa cum era normal, insa ”critica pentru orice si malitia s-au inradacinat in sufletul romanilor”.
”Doamna Firea NU e meteorolog!!! Nici Mafalda nu e!”, mai spune managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala.
Furtunile au facut ravagii in tara miercuri seara. O persoana a decedat in Capitala, dupa ce furtuna a doborat un copac peste ea, iar doi barbati din judetul Vaslui au murit, dupa ce au fost loviti de fulgere.
”Doamna Firea NU e meteorolog!!!
Nici Mafalda nu e!
Daca cei de la Meteo au anuntat o furtuna mare si primarul a luat masuri de preventie, cu ce a gresit in speta? Nu era normal? Mai ales dupa ce s-a intamplat in Timis! Daca era mai rau, ar fi sarit toti ca n-a luat masuri!!!
Orice face cineva nu e bine, daca face, de ce face, daca nu face, de ce nu face! Critica pentru orice si malitia s-au inradacinat in sufletul romanilor! Cuvinte frumoase... ce-or mai fi si alea? Uitate demult!!!
P.S. pt cei care ar dori sa interpreteze rautacios ce am scris, am 2 precizari de facut: 1. Nu sunt membru PSD si nu am fost NICIODATA. 2. Spitalul nostru nu apartine de Primarie, nu face parte din cele 19. E un spital de urgenta si a apartinut dintotdeauna de Ministerul Sanatatii”, a scris Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.

firea meteorolog meteo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007320 (s)