News Flash:

Mesajul lui Mihai Sora despre Congresul PSD. „Am ras. Am stors si multe lamai“

11 Martie 2018
867 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai sora

Filosoful Mihai Sora (101 ani) a scris pe pagina sa de Facebook, dupa incheierea Congresului PSD ca „la socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili“.

Filosoful Mihai Sora a comentat, pe pagina sa de Facebook, desfasurarea Congresului PSD. „Am ras. Am stors si multe lamai“, a spus acesta, mentionand ca „La socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili”. „Ridicolii centauroni uzati“ Mihai Sora a mai scris ca „centurionii uzati – cu pieptul plin de medalii si sabiile boante – sunt doar ridicoli“. „Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut. Credulitatea lor va fi greu, foarte greu de combatut. Pentru ca, in pestera numita Sala Palatului, ei aud pentru intaia oara cuvintele Adevar, Bine, Frumos din gura batranilor vicleni, harsiti in lupte. Iar din pestera nu vor scapa decat cu pretul renegarii propriei si – vai! – autenticei lor credinte“, a incheiat filosoful.
Am ras. Am stors si multe lamai.
La socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili. Centurionii uzati – cu pieptul plin de medalii si sabiile boante – sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut. Credulitatea lor va fi greu, foarte greu de combatut. Pentru ca, in pestera numita Sala Palatului, ei aud pentru intaia oara cuvintele Adevar, Bine, Frumos din gura batranilor vicleni, harsiti in lupte. Iar din pestera nu vor scapa decat cu pretul renegarii propriei si – vai! – autenticei lor credinte. Adevarul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005586 (s)