News Flash:

Mesajul lui Basescu pentru Traian Barbeceanu

18 Octombrie 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu ii raspunde taios comisarului-sef de politie Traian Berbeceanu.

Dupa ce cel care a condus BCCO Alba Iulia il acuza pe liderul PMP ca minte cand sustine ca ar fi primit de la el vreun raport pe care l-ar fi directionat sefului IGPR, Traian Basescu ii raspunde taios.

„Cred ca domnul Berbeceanu in mod real trebuia arestat atunci (daca vreti sa fiu foarte corect) si ca s-au facut jocuri mult mai murdare. Daca-i liber, sa zica: «bogdaproste»!” a exclamat Basescu.

Totusi, intrebat de ce considera acest lucru, Traian Basescu a refuzat sa ofere detalii.

„Bun. Nu va pot spune mai multe. Cred ca n-au gresit procurorii DIICOT cand l-au arestat – daca vreti sa fiu sincer”, s-a multumit sa spuna politicianul.

Solicitat sa precizeze daca stie ceva despre cele declarate de catre Elena Udrea pe aceasta tema – cum ca informatiile i-au venit de la un procuror DNA apropiat deCodruta Kovesi – (a se vedea linkul de mai sus), Basescu si-a negat orice legatura.

„Nu stiu. N-am nicio legatura cu chestiunea asta, dar am avut mai multe documente cu privire la acest comisar Berbeceanu. Ca a fost scandal public, ca a fost in disputa Bica-Kovesi… Poate-si aduce aminte cand mai bea cate un sprit cu doamna Kövesi acest Berbeceanu”, a incheiat fostul sef de stat. 

bcco liderul pmp traian basescu arestat bogdaproste elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006884 (s)