News Flash:

Mesajul halucinant postat de criminala de la metrou pe Facebook! Isi acuza fratele de viol

14 Decembrie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
crima 1

Criminala care a impins o tanara pe linia de metrou de la Dristor 1, ce a decedat in urma impactului cu trenul, posta pe pagina sa de Facebook mesaje halucinante. Din ceea ce a scris pe retelele de socializare, deducem ca lucra ca menajera in Spania, la o romanca. Se pare ca se afla in razboi cu fratele sau, care il acuza ca l-a taiat cu sabia pe tatal lor si mai mult decat atat, il acuza de viol.

“Fotografia cu malformatia mea la sex a ajuns la Serban Lucian, care ajutat de sefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Romane unde au vazut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Politie,Interpol,Cedo, Parchetul Militar...sunt in Greva Foamei de 502 ore in Craiova”, este unul dintre mesajele postate de Magdalena Serban pe pagina sa de Facebook.

“Emilio Lozano Martinez a fost referinta mea si mi-a distrus reputatia pentru serviciul de servitoare in domicili particulare ,iar seniori m-au maltratat si nu mi-au dat sa mananc si m-au exploatat. La varsta de 5 ani m-a dezbracat fratele meu, Serban Lucian, si m-a violat ,mi-a vazut malformatia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo si m-a jignit”, mai spune femeia.

Magdalena Serban a va fi expertizata psihiatric pentru a vedea daca avea discernamant in momentul in care a impins-o pe fata de 25 de ani in fata metroului.

Mama criminalei, care este audiata de politistii din Dolj, le-a povestit oamenilor legii ca fiica ei a fost victima abuzurilor unor femei in Spania. Ea le-a povestit ca Magdalena Serban ura femeile si ca probabil de aceea ar fi comis crima, potrivit Romania tv. 

Criminala nu isi cunostea victima, sustin politistii. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are probleme psihice si a fost intrebata daca a fost internata la un spital de psihiatrie. Magdalena Serban a negat. Femeia le-a spus anchetatorilor ca nu are o locuinta si ca a dormit de mai multe ori in Gara de Nord, iar in ultima perioada a locuit la un prieten, fara a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus ca nu stie adresa, dar stie sa ajunga acolo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005430 (s)