News Flash:

MESAJUL CUTREMURATOR al tatalui Dianei, eleva ucisa de prietenul ei in Parcul Copou din Iasi. Ii cere criminalului sa se sinucida!

9 Martie 2015
1865 Vizualizari | 0 Comentarii
Ultima primavara pentru Diana Elena Gugulica a lasat in urma ei doar lacrimi siintrebari fara raspunsuri. Familia copilei ucise de iubit in Parcul Copou cauta o justificare pentru oribila crima, justificare ce ar putea sa nu vina niciodata. Intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, tatal elevei Diana Gugulica isi transmite disperarea si transmite un mesaj dur autoritatilor. Iata, mai jos, scrisoarea sfasietoare postat de Vlad Gugulica, tatal elevei Diana Elena.

"Dragii mei prieteni,
 

Nu stiu daca este corect sa postez acest mesaj, dar simt ca timpul si viata mea s-au oprit in loc pentru todeauna. Caut cu disperare niste raspunsuri pe care nimeni nu mi le poate da. De ce Dianei? De ce mie? De ce familiei mele? Poate din cauza ca spuneam ca suntem familia perfecta? In acceptiunea noastra, familia perfecta insemna mama, tata doi copii sanatosi, un acoperis deasupra capului, o Dacie Logan veche de zece ani, care era mandria noastra, pentru ca am vizitat toata tara si respectul tuturor celor din jurul nostru. Oare din cauza acestei perfectiuni am fost pedepsiti? De catre cine? Cu ce drept? Toata lumea imi spune ca Dumnezeu a hotarat. Asta ar fi singura explicatie, o explicatie ireala dincolo de intelegrea mea de om cu frica de Dumnezeu. 

Trecand peste toate aceste aspecte, care credeti ca ar fi pedeapsa meritata de criminal, tinand cont ca a fost ceva premeditat pana in cel mai mic amanunt? Vi se pare justa pedeapsa pe care o aplica legile statului nostru? Daca nu, cine credeti ca ar trebui sa infaptuiasca adevarata drepatate? Credeti ca acest individ se caieste pentru ce a facut? Macar ii pare rau? Stiti oare cate ganduri de razbunare mi-au trecut prin minte asupra familiei lui? Ce lupta am avut si am cu mine insusi? Ceea ce ma innebuneste cel mai tare este faptul ca mi-e mila de parintii si famiia lui. Macar stiti ca fica mea il privea ca pe un frate, ca pe un amic caruia putea sa-i fac orice confidente. Aprecia tocmai firea lui rebela si teribilista. La aceasta varsta copiii toti sunteti la fel. Cu telefonele in mana si cu capul in nori, rupti de realitate. Deja se intampla ceva grav de care societatea nu-si da seama. A aparut o realitate virtuala paralela cu viata reala. Daca Diana nu ar fi avut telefonul la ea in ziua asta azi era in viata. Cati din parintii care ati urmarit aceasta tragedie le-ati luat telefoanele copiilor dvs. minori? Oare generatiile anterioare nu au supravetuit fara internet si telefonie mobila? Concluzii: 

Eduard, eu din acest moment sunt tatal tau! Tu alt tata numai ai! Raul infaptuit de tine este peste orice putere de intelegere. Am inteles ca-ti placeau mult internetul si masinile. Banuiec ca nu ai citit prea multa literatura in viata ta. La un moment dat un scriitor celebru, William Shakespeare, a scris o piesa celebra care, dupa parerea mea, defineste dragostea absoluta. Cu dragostea mea, ce ti-o port, iti rcomand fa in asa fel ca si imaginara ta povete de dragoste sa aiba acelasi deznodamand, doar asa, dupa parerea mea, ai putea oferi lumii intregi o umbra de rspuns, o umbra de demnitate. Altfel vei ramanie un criminal lipsit de scrupule, sentimente si remuscari, care nu vei avea odihna pe acest pamant nici macar o secunda. Doar moartea iti poate absolvi 1% din pacatul comis. 

Daca cineva imi poate oferi o umbra de raspuns cat de cat logica si umana eu o voi accepta cu mare bucurie. Stiu, pote parintii care l-au crescut ar putea face asta, chiar ii rog daca le parvine acest mesaj intr-un fel sau altul sa-mi spuna macar doua cuvinte. In acest moment am peste 2.000 de prieteni, peste 90% tineri in lista mea. Nici nu stiti ce putere imi da aceasta solidaritate. Daca nu aveam inca un copil, eu si sotia mea eram alaturi de Diana in mod cert si sigur va rog redistribuiti acest mesaj al meu. In acest fel poate schimba macar un pic raul deja infaptuit de aceasta minune numita internet. Scuzati greselie de ortografie, oricum lacrimile m-au pododit in tot caest timp cat am scris. Intr-un final as vrea sa adresez cateva cuvinte autoritilor locale. Nu neaparat sa-i acuz in mod direct, gen politie locala primarie. Domnilor, se vede cu ochiul liber cat de inexistenta este protecctia cetateanului in urbea noastra. Sa fie de vina salariilor mici sau mentalitatea romanului? Domnule primar Nichita, nici nu stiti cat v-am apreciat cand am vazut ca in sfarsit se construieste peste tot in urbea noastara, dar tare dezamagit am fost cand la mormantul fetiei mele nu am vazut macar un buchet de flori din partea primariei, avand in vedere cat de mediatizat a fost cazul. Sunteteti tata de fata, va rog sa va puneti dor doua secunde in pielea mea. Prin d-nul Mititiuc, fostul drector de la Gradina Botanica, am cerut ca macar o cruce simbolica sa fie pusa la locul tragediei. Raspunsul a fost ca nu se poate. Poate daca era in campanie electorala altfel stateau lucrurile. S-a gandit macar o secunda cineva din autoritatile locale daca am cu ce sa-mi ingrop crestineste copilul? Stiti cati oameni ne-au ajutat din putinul lor, chiar daca poate a doua zi nu aveau ce pune pe masa? Vreti sa facem un lucru simplu si sa mergem la fiecare politician cu state vechi din Iasi sa vedem ce averi au adunat? De ce aceasta dezumanizare, domnilor? Ce credeti ca veti lua dincolo cand va veni vremea sa parasiti aceasta lume? Cu mare stima si respect pentru toti iesenii si nu numai, din partea unui parinte caruia o jumatate din suflet i-a fost luata, fara ca cineva sa-i poata oferi cea mai mica explicatie...", a scris Vlad Gugulica.

lacrimi intrebari parcul copou vlad gugulica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008153 (s)